Det har været en perfekt lørdag. En formiddag med lang morgenmad og snak og gadgets, og en eftermiddag i haven, hvor vi har lavet præcist det, vi hver især synes er sjovt og er gode til. Tænk hvis vi begge to syntes det fedeste i verden var at grave have. Eller tænk hvis vi dystede om at få skruemaskinen først. Nej, vel?

Jeg bevæbnede mig med spaderne og en spand til ukrudt og en grensaks til rødder. Mortens mission var at sætte hjul på generatoren og tage hul på et hyldeprojekt.

Jeg snakkede med Ejnar over hækken. Ejnar plukkede hindbær i dag. Hans have er allerede gjort vinterklar. Jeg troede han havde fræset. Men nej, han havde nu gravet den. Og gravet fem læs kompost ned. Han fylder 90 inden for det næste halve år. Jeg elsker seje gamle.

Solen skinnede. Verden var mild. Dagen var god. Vi spiste sandwich og drak kaffe. Jeg gravede i fem timer. Og fortsætter i morgen.

IMG_4668


Røn, solsikke, sommerfugl, septembers himmel

IMG_4665


I ørerne: Jo Nesbøs Politi.

IMG_4672


I ørerne: Åsa Larssons Som offer til Molok