Hvem ER grevinden?

Grevinden på tredje? Men var det ikke hende der den excentriske Erna Hamilton med det ildrøde hår, butler og aristokratisk elegance, som vi lærte at kende i en række dokumentarudsendelser i fjernsynet? Jo, det var det da. Også. Jeg boede i en tredjesalslejlighed, da jeg startede bloggen, og navnet var oplagt. Det er stadig det rigtige navn til mit cyberunivers, selv om jeg ude i virkeligheden ikke bor på tredje længere.

Jeg hedder Birgitte og har mit liv i Viborg, men er født og båren på Fyn. Jeg er 62 år og har tre store børn, datter på 29 og sønner på 28 og 24.

Jeg er fuld af ord. Jeg kan lide at lægge en skæv vinkel på hvad som helst, jeg oplever eller funderer over. Her er mit sted, hvor jeg selv regerer, fylder rammerne ud, sætter grænserne og overskrider dem. Alle emner kan blive behandlet; mad, mode, biler – arhh, nok ikke mode, snarere er det en livsblog. Der er intet mål, temaerne kommer som de vil. Jeg overrasker også mig selv af og til.

Grevinden læser mails på grevinden@grevindenpaatredje.dk

Grevinden er også på Facebook. Her: facebook.com/GrevindenPaaTredje

Og man kan oprette en konto på Bloglovin og få besked, når der er nye indlæg. Her: www.bloglovin.com

Og find mig på Instagram som birgittebjaerge