Ikke fordi der er noget i vejen med Toyotaen. Ikke lige nu.

Men jeg og nogle andre damer skal til Karup i aften, og det er mig der skal køre. Sindrig køreplan er udarbejdet – Jeg henter dig klokken dét, og bagefter henter jeg dig klokken dét. Med andre ord har jeg et transportansvar, og når jeg så på vejen hjem fra arbejde lige finder det nødvendigt og betryggende at cykle ned i parkeringskælderen, hvor bilen står, og køre den indre checkliste:

Den har luft i hjulene

Den har intakte ruder

Den har intakte sidespejle

Alt ser ud til at sidde fast på den,

så skyldes det en lang fælles historie med både en gammel bils skavanker og bøllebank ad flere omgange i parkeringskælderen.

Ligesom når min mor lige undersøger, om nogen har stjålet hendes benzin siden sidst hun var ude at køre, og bedst kan lide at parkere, så hun kan holde øje med bilen fra sit stuevindue.

Toyotaen havde det godt i dag, og måske trænger jeg bare til en garage.