Der stod jeg i OK-butikken, hvor jeg plejer at hente pakker, og gjaldede efter pigen, der var gået ud i baglokalet med de sidste tre tal i mit pakkenummer: “Den er stor og firkantet!!”. Så kastede jeg et blik mere på beskeden på min telefon og følte mig tvunget til at gjalde videre: “… og den står henne i Løvbjerg…!”

Sært. Jeg bestiller aldrig pakker til afhentning dér. Måske er det fragtfirmaet, der har valgt for mig. Det er egentlig også lige meget, jeg kunne jo bare læse, hvad der stod, og ikke hvad jeg troede, der stod i den sms, der forkyndte, at jeg kunne hente min pakke.

Det centrale: Jeg cyklede i Løvbjerg, hentede pakken (stor og firkantet!!) og cyklede hjem.

Pakken indeholdt en elektrisk grillstarter. Vi havde også en elektrisk før, men det var sådan en, der lignede en stor dyppekoger, og som man sætter ned mellem kullene. Og den brændte over forleden aften. Denne her er ligesom en sædvanlig grillstarter, som man fylder med grillkul, den har bare et varmelegeme i bunden og en ledning i siden.

Men med tørke og afbrændingsforbud lige uden for døren har det nok lange udsigter med af prøve den af.