Jeg er til fals for engelske to-ordskombinationer, der lover mig en smukkere kropsform. Super support, magic lift, jeg falder for det hele. Shape up – med perfect lift-finessen ved sidesømmen i de nye bukser, jeg har været nødt til at købe. Jeg havde kun ét par bukser tilbage, fordi mit andet par revnede i sidste weekend i Bruxelles. Derfor rejste jeg i øvrigt lettere hjem end ud, det er vist aldrig sket før.

Så jeg har købt bukser. Det lykkedes. To par shape up jeans i hver sin farve. Jeg har tidligere købt bukser i samme forretning og fik også denne gang god behandling. Derimod opgav jeg at købe undertøj. Jeg vidste allerede, da jeg gik ind i undertøjsbutikken, at det ikke ville gå. Der var ikke andre kunder, og ekspedienten gik i gang med det samme: “Hej, kom indenfor og velkommen til [butikkens navn]”, ”Hvad kan jeg hjælpe dig med?”, “Er det en speciel model, du leder efter?”, “Aj, men du ser bare så målrettet ud”, “Der er jo også de to stativer der i midten, du kan blande tilbuddet med”, “Altså, du skal bare sige til” … Jeg kan SLET ikke ha’ det! Jeg gik en pligtrunde med stift blik og styrede hurtigt ud igen. Det er nok derfor jeg næsten aldrig køber tøj. Jeg vil ikke ekspederes …?

Jeg finder noget magic online. Måske.