I starten af november efterlyste jeg i dette indlæg et stort skråskrifts-Æ, fordi hverken min mor eller jeg kunne huske, hvordan det ser ud.

Jeg fik nogle forslag, men nu har jeg faktisk fået løsningen fra hestens egen mule. Eller hånd. Eller hov. Blandt de ting, jeg hjembragte fra rydningen af min mors hus for nylig, var hendes håndskrevne opskriftbog. Den er påbegyndt, da man stadig skrev navneord med stort, og eftersom der er masser af æg og æbler og muligvis endda ærter i køkkenskriverierne, er der også masser af store Æer. Se bare. A med lille kæk krølle i den sidste nedstreg. Sådan skal den kringles.

Noget andet sjovt er det lille indforståede tegn i slutningen af anden linje ved æbledesserten. Hvor meget sukker tror I, æggeblommerne skal røres med?

Ja, jeg ved det godt. Jeg er vokset op med det.