• Når jægersmænd er på bukkejagt i Sverige, er der også nogle af dem, der sidder på gris. Jo, det er et udtryk. Det betyder, at de håber at få ram på et vildsvin.
  • På Peter A.G.s dag i Toppen af Poppen fortolkede Ida Corr Når jeg bliver gammel. Det gjorde hun helt, helt forrygende. Noget af teksten lyder Når jeg bliver gammel, så vil jeg sidde på en bænk, der hvor havet slår ind over molen, og spise mandler med mynthe-stænk, og æbler med lommekniv i solen. I dag ville sådan en tekst slet ikke kunne skrives. Der er jo ingen, der må gå rundt med en lommekniv og tage den frem i solen, ikke engang selv om det er en gammelmandsret at skære æbler med lommekniv.
  • Min bils registreringsnummer starter med AN, og nu har jeg set et par gange, at nogle af de mange biler af samme slags, der efterhånden er kommet på vejene, har nummerplader med bogstaverne BB. Jeg bliver bitter af misundelse hver gang. Det skulle JEG jo have haft. Mine initialer!
  • Et kort øjeblik troede jeg, at nogen havde været på æblerov i kolonihaven og stjålet halvdelen af årets høst. Men så løftede jeg på noget stort ukrudt, og så var æblet heldigvis bare trillet derind.
  • Jægersmanden er på vej hjem fra Sverige og ankommer inden for en time. Desværre er jeg kommet til at bruge hjemmedyrket, meget potent hvidløg i aftensmaden og har en drageånde, der kan svide håret af en skaldet. Han må hellere beholde kasketten på.

udpluk