• En tagtækker ringede søndag morgen, fordi han var blevet bedt om at kontakte en Birgitte Bjærge angående sommerhuset i Klegod. Jeg har ikke noget sommerhus, men jeg har åbenbart en navnesøster. Og søger man mit navn, får man kun Lasses telefonnummer. Det var sådan set synd, at han blev vækket vedrørende et sommerhus, vi ikke har.

• Det virkede som en god ide at lave en ingefærromtoddy og indtage den på terrassen i solen. Det virkede knapt så gennemtænkt, at jeg bagefter var nødt til at vente med at køre bil, til 5 cl rom var fordampet ud af mit legeme.

• Vi så et nyhedsindslag om fuglekiggere i Lille Vildmose. De studerede ørne. “Det er utroligt, at de kan det”, sagde Lasse, “de spotter et svævende komma og siger “Dét er en kongeørn!”…”

• Jeg øffer igen over en skuffende lydbogsindlæser. Han lyder som en pensioneret stewardesse, der med en aldrende skuespillers stemmeskoling er slået ind på en seniorkarriere som messepræst. John Irving bliver pint ihjel.

• Tak for bekymring, Apple. Altså den bekymring, jeg nu skal håndtere – over den hær af opladere, jeg har til alle mine gadgets. De tal og bogstaver, jeg skal kigge efter på stikkene, er alt for forbandet SMÅ, så nu er jeg nødt til at sidde og kigge på alle mine gadgets, mens de lader op, så jeg lynhurtigt kan skride ind, hvis det fæle tilfælde er ude.

• Er på vej til træf med to yndlingsekskolleger. Det gælder om at være hurtig, skarp og følsom, snakke om alting, grine larmende, ryge, spise og drikke. Vi er ligedamer på samtlige punkter, og onde tømmermænd i morgen er en uundgåelig realitet.