imageDet blev en sær start på Barcelonaeventyret. Vi ankom til lufthavnen i magelig tid før afrejse og gik til check-in skranken. Ovenover skranken stod der 16.10 … og så stod der Delayed. Hvorfor står der noget om forsinkelse og så det rigtige tidspunkt?, tænkte jeg. Vi fik sendt kufferterne af sted og fik udleveret boardingkort. Desværre skulle vi ikke sidde sammen, men den risiko havde vi forudset, når nu vi ikke ville betale for sædereservationer. “I ved godt, at der er forsinkelse, ikke?”, spurgte damen. “Njah, hvor meget?”. “Lige nu regner vi med tre timer. Det er på grund af flystrejken i Frankrig, så er der ingen i kontroltårnene, så derfor skal vi finde ruter uden om det franske luftrum”.

Nå. Det var en streg i regningen. Vi skrev til Ani i Barcelona, at vi kom tre timer senere end planlagt, og så fik vi tiden til at gå med gadgets, quizzer og mad, mens vi prøvede at glæde os over udsigten over landingsbanen, gratis wifi, strøm og fri parkering.

Så blev der kaldt til gaten. Jeg gik først igennem. Morten kom bagefter, og hans boardingkort blev afvist af systemet!! Meget mystisk, syntes damen. Og vi. Der er allerede checket en Morten Balle ind på plads 30B, sagde hun og tilkaldte en af kollegerne i neongul vest. Der blev kaldt ud i ventesalen, om der var en Morten Balle til stede. Lidt efter kom en ung mand til skranken. Han havde ganske rigtigt det samme navn, og han havde selv reserveret det pågældende sæde.
De havde kun én Morten Balle registreret i systemet, og så gik der lidt forvirrende tid med at få min Morten (som klart var den lækreste af de to med samme navn) tildelt et sæde i flyet. Han var tilsyneladende blevet overskrevet af den anden.

Midt i al forvirringen kom en kvinde fra ventesalen hen til os og fortalte helt ophidset “Altså, ved I hvad, hvor er det mærkeligt! Vi hørte, der blev kaldt en Morten Balle. Vi er ni kvinder, der skal med det her fly ned og møde en Morten Balle i Barcelona. Han bor dernede, og han er slet ikke her nu. Han er i Oslo nu!! Er det ikke bare mærkeligt?!”

Jo! Meget sært. Hele TRE af dem, og alle med en eller anden tilknytning til afgangen med Vueling VY8501 fra Aalborg til Barcelona.

Det endte godt, og så skete der også noget ud over det rutineprægede i Aalborg Lufthavn den torsdag.

Det mest suspekte, synes jeg, er, at der i Barcelona er ÉN Morten Balle, som får besøg af NI kvinder…