Det hele spillede sammen om at gøre årets sidste aften til en forrygende god en. Vi syntes godt om Dronningens nytårstale, maden var perfekt og rigelig, vin og champagne ligeså, stemningen var i top, og i dag sov vi til klokken 13.56. Da vi hentede bilen i dag, var der smurt en brun masse på dørhåndtaget, og det havde der også været på en bil ved siden af. Det var svært umiddelbart at se, om det var hundelort eller chokoladecreme, men da det var blevet flyttet fra håndtag til serviet, forekom det snarest at være det sidste.

Det var helt hyggeligt og nostalgisk. Nytårsløjer som dem, vi stillede os tilfreds med at lave, da vi var børn. Smøre flødeskum på døre, hejse juletræer op i flagstænger, gnide med korkpropper på vinduer. Harmløst. Nogle forældre i nærheden har nok bare stukket ungerne en sprøjtepose med chokoladecreme og opfordret dem til at rende ud og lave nogle løjer, som ikke gjorde nogen skade.

Fred være med det. Og godt, at vi gik af sted efter bilen, mens det stadig var lyst.