Fryseren var rendt tør for madpakkeboller, og jeg havde sat mig for at bage i dag. Det meste af denne weekend tilbringer vi på Mortens adresse, men han var rendt tør for bageingredienser.

Så jeg gik hjem og havde en date med min Ballerup. Og indså, at det ville blive en dag hakket i småbidder, hvis jeg skulle tilbage til min egen matrikel senere på dagen for at sætte på plade og endnu senere sætte i ovn.

Så jeg pakkede dejen i pose og tog den med. Meget sær ting at gå gennem byen med en pose dej.

dej

Jeg fyldte Mortens ovn med bageplader og fik fine boller ud af det.

bagte

Men hans fryser var rendt tør for plads, og da vi senere skulle ud at løbe, gik vi først gennem byen med to poser boller for at gå op og putte dem i min fryser på vejen. Sær bagage for en person i løbetøj.

bollerBB

Jeg glæder mig, til vi flytter sammen.