Jeg har holdt mandtal, tjekket med hele min flok og med tilfredshed konstateret, at alle har alle lemmer og sanser i behold og er uden nævneværdige tømmermænd.

På torvet i nat var nogle af os tæt på at komme på tværs af noget voldsomt knaldfyrværkeri, som en gruppe unge hjernedøde knallerter kastede i vores retning. Heldigvis sprængte det nogle meter fra os – og ikke os – og efterlod os ’bare’ med ringen for ørerne og prædikatet “gamle røvhuller med rynker”, da vi forskrækkede råbte deres uansvarlighed i ansigtet på dem.

Således kan vi konstatere, at vi er kommet godt ind i et endnu et år, og at den største skade er forvoldt af nogle mere harmløse knallerter. Dem man trækker i, så det siger bang, og man får en lille kinesisk plastikdims, et ordsprog og en krone af silkepapir. Kronen lå champagnevædet natten over på et sofabord, der i langvarig mangel på sæbeskuring sukkede efter væde og lykkeligt sugede til sig. Måske bliver 2014 året, hvor bordet alligevel skal slibes ned og behandles med sæbe eller maling eller noget.

IMG_5157

Et andet bord – mit arbejdsbord – fik en uventet makeover på årets første dag. Den Dynamiske Duo trængte til at holde sig i gang og rådede bod på min flere år gamle nærighed. For tynd spånplade, for spinkle ben, for korte skruer. Længe har der drysset skruer ud, og kun det faktum, at der er hele seks ben, har holdt det stående, men bestemt ikke i ro. I dag blev det klodset op og fik længere skruer og større stabilitet. Tak, Batman og Robin.

IMG_5150

IMG_5156

Ellers sker der absolut ingenting i dag. Det er rart.