I morges tjekkede jeg min telefon og konstaterede, at der i nat klokken 01.24 er landet en sms fra et ukendt nummer. “…. dü er bara sweetyyyyyi ;-)”, stod der.

Et minut senere fra samme nummer: “Hovsa”.

Jeg smilede og tænkte på alle de gange, jeg selv er kommet af sted med at sende kåde sms’er af sted i opløftet stemning. Og de gange jeg er vågnet med ondt i hovedet og har tjekket min telefon for, hvad jeg muligvis kunne have sendt af sted, fordi det i øjeblikket virkede som en knaldgod ide.

Denne her afsender havde da i det mindste indset sin fejl og sendt sit ups i hælene på den første besked. Og jeg var heldigvis ikke vågnet ved bippene.

I dag søgte jeg på nummeret, fordi det da kunne være sjovt at vide, hvad det var for én. Og ha ha, det er en, jeg kender, og ha ha, gad vide om beskeden efterfølgende blev sendt til den rigtige. For den var da egentlig sød. Men hvorfor på svensk-ish?!?