Alt det gode står i kø i dag.

Bukkejagten gik ind ved midnat. Klokken 5.20 nedlagde min jægersjægersmand sin buk. Bukken. BukkEN. Ham som alle jægerne i konsortiet har gået og glanet efter og og drømt om om natten og håbet på at få. De vidste, han gik der. Det gør han ikke mere. Sådan ser han ud, og jeg ved ikke engang, om man må beskære et trofæbillede så skammeligt. Men jeg vil bare vise opsatsen, og hvis nogen er interesseret i data, er jeg sikker på, at der vil blive både opmålt og indvejet og sammenlignet.

Buk

På vej på arbejde cyklede jeg forbi kolonihaven for at se, om Buk allerede hang i værkstedet der. I stedet fik jeg øje på gartnerens røde lastbil med allerede nogle børfulde skrab på ladet og to stykker karlfolk i haven. Jeg gav mig ikke til kende, for det skulle jo nødigt virke, som om jeg lugelurer. Men nu ser haven SÅDAN ud:

16052013109

Hjemme er der også sket noget. Jeg har længe plæderet hos Landlord for et nyt køleskab, fordi det gamle jævnligt gik amok i kuldeproduktion og gerne arbejdede i tocifrede minusgrader. Det er jo ikke til at holde mad så, når man aldrig ved, om æggene er frosne eller osten er uskærlig eller salaten rasler med iskrystaller. Landlords hårdehvidevaremand har hævdet, det kunne repareres. Det var nemlig et meget dyrt mærkekøleskab. Jaerh…! Men det virker bare ikke! Heller ikke efter reparationen. Al min mad er frosset ihjel. Så nu gav han sig, og i dag – OGSÅ på denne lykkedag – er denne fætter blevet installeret.

IMG_3889

Se, hvor glad nogen blev!

Og og og og… i aften skal vi til koncert i Herning. En af jagtkammeraterne mener 110 %, at min jægersjægersmand kommer til at møde Bruce Springsteen personligt. Med det held.

Så gør det altsammen ikke noget, at jeg i et par timer i formiddag troede, at jeg havde drukket rengøringsmiddel fra kontorets kaffemaskine. Jeg var meget indadfølende hele formiddagen, men symptomerne kom ikke, og senere fik jeg at vide, at det bare er vand, den renser sig med – lige ned i min kop, som jeg ikke havde fået hentet. My lucky day!

Jeg lever også fint med, at jeg kom hjem til brev fra dem her:

IMG_3888