Da jeg tog hjemmefra i lørdags, sørgede jeg for at have kameraet i tasken. Derfor kan jeg nu dokumentere tre dage med fødselsdag i Sdr. Nissum, konfirmation i Roskilde og yngstebarnets fødselsdag med følgende billeder:

17 fra kanten af Vesterhavet, heraf ni, hvor Morten og jeg forsøger at fotografere os selv, uden at ramme en eneste gang

en kage

to gaver og et flag

tre billeder af en gedde, fem af en odder og tre af en stork

Og ikke flere.

IMG_3708

Århh, der var dejligt og soligt og alt dét

IMG_3715

For korte arme til sådan nogle store hoveder.

IMG_3724

Lidt efter midnat er vi nok kommet til at snakke om at tage billeder af sin mad og lægge ud på nettet. Gætter jeg på. Jeg har i hvert fald taget det her billede. Det var en god kage, forekommer det mig.

IMG_3725

Den 15-årige fyldte 16, og som hver gang, der er fødselsdag i familien, kom flaget på bordet. Det fik min far lavet af patronhylstre, da han var soldat i Aarhus. Jeg ved ikke hvorfor. “Trk 84 Sørensen, 9. A. A. 3. Batt. 1937”, står der. Jeg ved heller ikke, om trk er en rang og hvilken. Det andet er noget med artilleri og batteri.

IMG_3728

Udflugt til AQUA i Silkeborg. Gedden er et monster. Jeg kan godt forstå, at Findus var dødsensskræmt i en af Peddersenhistorierne. Den 16-årige synes, den er sej. “Mosens tiger”, synes han.

IMG_3732

Odder der bider sig i skulderen.

IMG_3737

Stork der ser så storkeagtig ud, som den kan.

Så var der ikke flere billeder. Undskyld, Roskilde.