Elsker mit nye løbeprogram. I lang, lang tid står der kun éncifrede distancer på det.

 

For eksempel i denne uge:

Dag 1: Fridag. Det gik godt.

Dag 2: 3 km. Det gik godt.

Dag 3: Fridag. Det gik godt.

Dag 4: 6 km … Der kunne jeg åbenbart ikke.

Dag 5: Fridag. Men hey, det var i dag, og jeg er lige kommet hjem fra en tur rundt om Nørresø!

 

Havde Hippie i ørerne. Jeg har ikke fået læst ret meget det sidste års tid, og jeg kan ikke ret godt genkende mig selv. Og jeg savner hende, der læser bøger. Nu forsøger jeg med lydbøger. Sidste år fik jeg fra P4 fingre i fire lydbøger, blandt andet Peter Øvig Knudsens Hippie. Og da jeg kun hører bog, når jeg løber, er jeg ikke nået ret langt. Men det er faktisk dejligt – og fungerer godt for mig – at lade hjernen beskæftige sig med noget andet og lade kroppen passe sig selv.

Men phew, jeg er i skidt form.

I dag: 6,2 km, godt 42 minutter, 12-13 episoder fra Det Ny Samfund i Thylejren.

18012013103

Pænt!