koedgarn

Dette her er den tavle, hvor vi skriver, hvad vi skal huske at købe. Når vi mangler noget, eller når vi tager det sidste af noget, skal vi skrive det på tavlen. Når der så skal købes ind, skriver vi tingene fra tavlen ned på en seddel, som vi tager med. Okay, det virker en smule dobbeltarbejdeagtigt… men man kan jo også bare tage et billede af tavlen med sin smartphone, som man altid har med. Det er der også nogen, der praktiserer. Når tingene er købt, visker vi dem ud på tavlen.

Lige for tiden står der kødgarn, og det er, fordi der har været udsolgt i Føtex de sidste gange, vi har forsøgt. Men vi er ganske enkelt nødt til snart at finde noget i en eller anden butik, for det er verdens grimmeste ord at have stående. Kødgarn. Der er INTET pænt ved den ordsammensætning.

Jeg troede bare, vi kunne bruge gode gamle Mayflower nummer 12 til at bevikle udbenede dyrekøller med. Hvidt bomuldsgarn, som jeg har snøret mangen en rullepølse med. Men det duer ikke, har jeg fået at vide. Det ligger ikke rigtigt i kokkens hænder. Så vi skal have købt rigtigt kødgarn, inden vi skal tilberede den næste kølle.

Jeg synes, vi skal have det på menuen snart, så vi kan få garnet købt, så vi kan få det grimme ord visket ud.